Angel Holidays

Οι Βίλες, τα διαμερίσματα και τα στούντιο μας είναι παραδοσιά σπίτια της Σύμης ανακαινισμένα με αγάπη αλλά και τις πιο σύγχρονες ανέσεις για τις διακοπές σας...

Σχετικά με εμάς

Η Σύμη είναι ένα πολύ φιλικό προς τον επισκέπτη νησί που δεν έχει αλλοιωθεί από τον μαζικό τουρισμό. Δεν υπάρχουν πολυώροφα ξενοδοχεία, βίλες συγκροτήματα, μαρίνες κλπ παρά μόνο η παραδοσιακή ελληνική ζωή του νησιού και η φιλοξενία.

Οι βίλες, τα διαμερίσματα και τα στούντιο μας είναι παραδοσιακά Συμιακά σπίτια τα οποία εχουν ανακαινιστεί με φροντίδα, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, τις οποίες ο επισκέπτης θα περιμένει να βρεί στις διακοπές του. Η διαμονή σας σε ένα από αυτά τα παλιά παραδοσιακά σπίτια και η ενασχόληση σας με τους ντόπιους κατοίκους σας δίνει τη δυνατότητα να ζήσετε σαν νησιώτης και εντελώς να χαλαρώσετε και να ξεχάσετε το άγχος της σύγχρονης ζωής.

Παρέχουμε πολλά και ποικίλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε κατά την διάρκεια της παραμονής σας στη Σύμη, όπως εκδρομές με σκάφος και περπάτημα . Μπορείτε επίσης να μείνετε σε πρόσφατα ανακαινισμένα διαμερίσματα στο βιολογικό αγρόκτημα μας στην όμορφη Μαραθούντα, όπου θα δείτε πώς λειτουργεί ένα βιολογικό αγρόκτημα. Θα μάθετε πώς καλλιεργούνται οι ελιές, οι πορτοκαλιές, οι συκιές και οι λεμονιές. Μπορείτε επίσης να μάθετε συνταγές τη ελληνικής μαγειρικής, καθώς επίσης την διαδικασία παραγωγής του τυριού και του γιαουρτιού. Μπορείτε επίσης να μάθετε την ελληνική γλώσσα, καθώς και να κολυμπήσετε στα υπέροχα νερά της Μαραθούντας οπού εκεί μπορείτε να κάνετε μπάνιο όλο το χρόνο. Ο συνήθης τρόπος για να φτάσετε στη Σύμη είναι αεροπορικώς στο αεροδρόμιο της Ρόδου. Από εκεί, εμείς θα κανονίσουμε ένα ταξί για το λιμάνι, τα εισιτήρια για το πλοίο που θα σας φέρει στη Σύμη, και εάν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στη Ρόδο. Μπορούμε επίσης να σας βοηθήσουμε σε όλες τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες από και πρός τη Σύμη ώστε να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας.